Fer música

  • Diuen que l'arquitectura és música congelada. Per mi, l’arquitectura i la música tenen molt en comú i totes dues són una part molt important en la meva vida.

    Faig cançons, toco i canto a INTANA, el meu projecte més personal. Amb tres àlbums editats, hem tocat a escenaris destacats com els del Primavera Sound, el Vida Festival, el Petit Palau de la Música, el Festival de Pedralbes, el Mercat de Música Viva de Vic o el MIL Lisboa.

    “La música d’INTANA és la banda sonora per a matins de paisatges agrestos i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses. Amb una veu encisadora, Núria Moliner canta sobre reptes, pors i il·lusions, sobre prioritats i futuribles, sobre estimar en un món que s’enfonsa. La seva discografia és una col·lecció de cançons evocadores que destil·len una melancolia lluminosa pròpia. Lletres transparents, caràcter i sensibilitat. Pop lluent i íntim amb tocs d’americana, electrònica i folk vibrant.”

    També sóc guitarrista i corista a Delafé y las flores azules i he col·laborat amb grups com Sopa de cabra, a l'estudi i en directe al Palau Sant Jordi.